شیرینی سرای گل یاس

مواد لازم

مواد اصلی
آرد ۲.۵ پیمانه
شکر ۱.۵ پیمانه
روغن مایع ۱/۲ پیمانه
شیر ۱ پیمانه
وانیل‏ نوک قاشق چای خوری
بیکینگ پودر ۲ قاشق غذا خوری
پودر کاکائو ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ ۴ عدد
گاناش
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
شکلات تخته ای ۲۰۰ گرم

طرز تهیه :

  1. ابتدا تخم مرغ و شکر رو باهمزن حدود ۷ دقیقه بزنید تا کاملا کرم رنگ و کشدار بشه و بعد بهش روغن و شیر اضافه کنید و دوباره با همزن بزنید .
  2. بعد آرد و بکینگ پودر و وانیل و پودر کاکائو رو باهم مخلوط کنید و ۳ بار الک کنید و کم کم به موادتون اضافه کنید و با دور کند همزن هم بزنید فقط درحدی که مواد کیک یکدست بشه
  3. بعد قالب رو با روغن جداکننده چرب کنید(یک ق غ آرد+نصف ق غ روغن جامد یا کره نرم شده رو باهم مخلوط کنید) و بعد مواد کیک رو داخل قالب بریزید و داخل فری که از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ به مدت ۵۰ دقیقه قرار بدید . وقتی کیک پخت و از قالب خارج کردید روش رو با گاناش تزیین کنید .
  4. طرز تهیه گاناش: خامه رو روی حرارت کم بذارید و شکلات رو بهش اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات داخل خامه ذوب بشه و بعد از روی حرارت بردارید و اجازه بدید کاملا خنک بشه و بعد استفاده کنید
تعداد نفراتزمان آماده سازیزمان پخت
۱۰ نفر۲۰ دقیقه۵۰ دقیقه
, , ,
اشتراک گذاری:

مایل به ثبت دیدگاه هستید؟

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین نوشته‌ها

خبرنامه

دسته‌ها

مجوز