شیرینی سرای گل یاس

مواد لازم:

تخم مرغ :۴ عدد
شکر قهوه‌ای : ۱ پیمانه (۱۵۰ گرم)
شکر سفید : ۲۰۰ گرم
روغن مایع : سه چهارم پیمانه
آرد گندم (الک‌شده) : ۲۵۵ گرم
پودر کاکائو : ۳۰ گرم
بیکینگ‌پودر : ۲ قاشق چایخوری
آب‌انار : ۱۸۵ میلی‌لیتر
رنگ خوراکی (قرمز) : به مقدار لازم
کره : به مقدار لازم
دانه انار (خشک) : مقداری برای تزیین
وانیل : ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه :

  1. فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم و گرم کنید؛
  2. در ظرفی، تخم مرغ، شکرسفید و قهوه ای را به مدت پنج دقیقه با دور متوسط همزن برقی، هم بزنید تا سفید و یکدست شود، سپس وانیل و روغن مایع را اضافه و کاملاً مخلوط کنید؛
  3. در ظرفی دیگر، آرد، پودر کاکائو و بیکینگ پودر را با یکدیگر مخلوط و الک کنید؛
  4. مخلوط آرد، آب انار و رنگ خوراکی را به مخلوط تخم مرغ به تدریج بیفزایید و با همزن برقی، هم بزنید تا مایه یکدستی حاصل شود؛
  5. داخل قالب به قطر ۲۵ سانتیمتر و ارتفاع ۸ سانتیمتر را با کره چرب کنید. سپس مایه کیک را درون قالب بریزید و آن را به مدت تقریبی ۴۵ دقیقه در فر گرم شده قرار دهید تا بپزد؛
  6. پس از پخت کیک، آن را از فر خارج کنید و با دانه های انار خشک تزیین و سرو کنید.

نکته :

در صورت تمایل، می‌توانید پودر کاکائو را از دستور حذف کرده و به همان مقدار، آرد اضافه کنید.
در صورت عدم دسترسی به شکر قهوه‌ای، می‌توانید از شکر سفید به همان مقدار استفاده کنید.
تعداد نفراتزمان آماده سازیزمان پخت
۱۰ نفر ۳۰ دقیقه ۴۵ دقیقه
, , , ,
اشتراک گذاری:

مایل به ثبت دیدگاه هستید؟

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین نوشته‌ها

خبرنامه

دسته‌ها

مجوز