شیرینی سرای گل یاس

مواد لازم

بیسکویت (پودرشده) ۱۵۰ گرم
کره (ذوب‌شده) ۸۰ گرم
وانیل یک چهارم قاشق چای‌خوری
پودر ژلاتین ۴ قاشق چای‌خوری
پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم
خامه فرم‌گرفته ۱۰۰ گرم
پودر شکر (الک‌شده) ۸۰ گرم
آب‌پرتقال نیم پیمانه
اسانس پرتقال ۲ قطره
پرتقال (فیله‌ای خردشده) ۱ عدد
پودر ژله پرتقال ۱۰۰ گرم
پرتقال (حلقه‌ای خردشده) ۱ عدد

طرز تهیه

  1. در ظرفی، بیسکویت، کره و وانیل را با یکدیگر کاملاً مخلوط کرده و در کف قالب کمربندی پرس کنید و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا استراحت کند؛
  2. در ظرفی کوچک، پودر ژلاتین را با نیم پیمانه آب مخلوط کرده، روی حرارت غیرمستقیم قرار دهید تا ژلاتین کاملاً ذوب شود (روش بن ماری)؛
  3. در ظرفی جداگانه، پنیر ماسکارپونه، خامه و پودر شکر را با همزن برقی، هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند، سپس مخلوط  ژلاتین، آب پرتقال، اسانس و فیله پرتقال را به آن اضافه و مجدداً مخلوط کنید؛
  4. در ظرفی مناسب، پودر ژله را با ۲۵۰ میلی لیتر آبِ داغ، مخلوط کنید و در یخچال قرار دهید تا نیم بند شود؛
  5. قالب کمربندی را از یخچال خارج کرده، مایه آماده شده را روی بیسکویت بریزید، پس از آن، حلقه های پرتقال را روی آن چیده و ژله پرتقال نیم بندشده را نیز به آن اضافه کنید. قالب را مجدداً به مدت ۱۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا چیزکیک آماده شود، سپس آن را در ظرف موردنظر سرو کنید.
تعداد نفراتاستراحتآماده سازی
۸ نفر۱۲ ساعت۳۰ دقیقه
, , , ,
اشتراک گذاری:

مایل به ثبت دیدگاه هستید؟

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین نوشته‌ها

خبرنامه

دسته‌ها

مجوز