شیرینی سرای گل یاس

مواد لازم

پنیر ماسکار پونه ۴۰۰ گرم
وانیل ۱/۴ ق.چ
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۱/۳ پیمانه
خامه شیرین یک پیمانه
قهوه ۱/۴ پیمانه
شیر ۱/۴ پیمانه
پودر کاکائو مقداری برای تزئین
شکلات تخته ای مقداری برای تزئین

طرز تهیه

۴۰۰ گرم پنیر ماسکار پونه، ۱/۴ ق.چ وانیل و ۳ عدد زرده تخم مرغ را در ظرف مناسبی ریخته، با همزن برقی هم بزنید تا یکدست شود.

۳ عدد سفیده تخم مرغ را نیز در ظرفی جداگانه بزنید تا فرم بگیرد، سپس ۱/۳ پ شکر را اضافه کنید و به همزن ادامه دهید تا مایه سفت شود. آنگاه به مواد بالا اضافه و مخلوط کنید.

همچنین در ظرفی جداگانه، یک چهارم پیمانه قهوه را در ۱/۴ پیمانه شیر حل کنید. مقداری کیک شکلاتی را به شکل دایره به قطر هشت سانت و ارتفاع یک سانت برش دهید و در مخلوط  قهوه بغلطانید.

یک برش از کیک را در ظرف مورد نظر قرار داده روی آن را مقداری از مخلوط پنیر بریزید و برش دیگر کیک را روی آن قرار دهید . به همین ترتیب ادامه داده، سپس در آخر با یک پ خامه  شیرین روی آن را تزئین کنید.

مقداری از قهوه رقیق را روی آن بریزید و با پودر کاکائو و شکلات تخته ای آن را تزئین و سرو کنید.

, , , , ,
اشتراک گذاری:

مایل به ثبت دیدگاه هستید؟

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین نوشته‌ها

خبرنامه

دسته‌ها

مجوز